HTML

Friss topikok

  • Vioricagirl: Megérkezett a nyeremény hozzám is, ismételten köszönöm! Most is azon hallgatom a zenéket! :) (2009.12.10. 22:07) Eredményeket mondunk!
  • TENGERPICI: A jövő latolgatása sokak számára csak lehetőség,blöff,vagy csak egyértelmű haszonszerzés. Pedig cs... (2009.12.02. 21:06) A jövő emlékei
  • laciknes: ja, laciknes.blog.hu Üdv Laciknes (2009.11.24. 19:50) Vége
  • drina78: Kedves őzikelány, a sors engem is megvert ezzel a betegséggel, de harcolok ellene, nem érdekel, h... (2009.11.23. 16:12) A jövő emlékei
  • Frucsasz: Faszikám, neked fogalmad sincs, mi az a rákenroll...Elárulom, a Slayer nem az. De ügyes vagy, az o... (2009.11.23. 08:05) Rákenroll a jövőből, faszikáim

2010 áprilisra se lesz ami nincs...

2009.11.17. 12:39 Dolly/Tündi

Beleolvastam, hogy na mégis mások, hogyan is képzelik el az életüket fél év múlva. Lehet, hogy csak én gondolom, de talán nagyon elrugaszkodnak azok a talajtól, ami a lábuk alatt van, akik azt hiszik, hogy fél év olyan hatalmasan nagy idő.

Én nemhiszem, hogy igazán izgalmas nap lesz majd ez az áprilisi nap, amiről most írni kellene. Valószinűleg, már kellemes tavaszi időnk lesz, aminek örülni fog mindenki mint, majom a farkának, hisz addig, még van 3 hónap amit biztos fagyoskodásban fogunk tölteni.

Éppen túlleszünk a húsvéton, amit valószínűleg hatalmas családi körben tölthetek majd, amitől annyira elegem lesz, hogy nem megyek haza két hétig, és úgy fogok csinálni, mint akinek nagyon fontos dolga van a Főfaluban. Pedig nem lesz. Sosincs.

Szerintem azon a napon is bal lábbal kelek majd fel, és mérges leszek mindekire, hogy éppen csütörtök van, és nekem meg mittomén hova kell majd mennem, de nem lesz kedvem és lemondom, és egész nap az ikeában leszek.És veszek egy jó kis anyagot, amiből varrhatok táskát.

Esetleg az is felmerülhet, hogy egész nap Barbee akkori új klippjét fogom nézni, és érezni, hogy minden értelem kihalt a fejemből.

Addigra vége lesz az új csillagszülésnek, és Magyarország újabb hatalmas sztárral lesz gazdagabb, akinek nyomathatja a zsebébe a lóvét, azért mert tud zenére hörögni, vagy ritmusosan forgolódni álmában. :D

A Gösser sörgyár éppen azon lesz, hogy kitatlálja a 2010es év új slágersörét, ami hasonló lesz majd mint a citromos volt, és mindenki azt fogja inni. Még a sörhű férfiak is, akik a megjelenésekor állítani fogják, hogy ez bizony egy szar, nem is sör.:D

A lényeg a lényeg, a világban , legalábbis az országban sokminden nem fog történni, nem lesz újabb halálvírus, és világvége se. Tudom borzalmas tény, hogy ez is csak egy nap lesz...Engem is bánt. Lehetne jobb is. Lehetnénk addigra akár boldogok is. De az egy közhely!

És akit még érdekelne mások, hogyan is látják a 2010es év áprilisának eme napját, az olvasgasson Jövő emlékei blogon , s lásson sok csodát!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ajovoemlekei.blog.hu/api/trackback/id/tr691531600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása