HTML

Friss topikok

  • Vioricagirl: Megérkezett a nyeremény hozzám is, ismételten köszönöm! Most is azon hallgatom a zenéket! :) (2009.12.10. 22:07) Eredményeket mondunk!
  • TENGERPICI: A jövő latolgatása sokak számára csak lehetőség,blöff,vagy csak egyértelmű haszonszerzés. Pedig cs... (2009.12.02. 21:06) A jövő emlékei
  • laciknes: ja, laciknes.blog.hu Üdv Laciknes (2009.11.24. 19:50) Vége
  • drina78: Kedves őzikelány, a sors engem is megvert ezzel a betegséggel, de harcolok ellene, nem érdekel, h... (2009.11.23. 16:12) A jövő emlékei
  • Frucsasz: Faszikám, neked fogalmad sincs, mi az a rákenroll...Elárulom, a Slayer nem az. De ügyes vagy, az o... (2009.11.23. 08:05) Rákenroll a jövőből, faszikáim

2010. április 29. - Te mit láttál?

2009.11.17. 15:58 Shyllard

Gondoltam énis részt veszek ezen, elvégre nem lehet semmit sem veszíteni :) Hasonlóképpen próbálom leírni, ahogy a sorozatban láthatóak ezek a bepillantások. További "betekintéseket" itt olvashat az érdeklődő.


2010. április 29.

Egy romos helyiségben vagyok, egy gurulós széken ülök és az alábbi, 2009. december 24. keltezésű cikket pillantom meg az íróasztalon lévő laptopon:

A H1N1 VÍRUS TOVÁBB MUTÁLÓDOTT

Ez a karácsony más lesz, mint a többi, ugyanis a disznóinfluenza (ismertebb nevén a H1N1 vírus) tovább mutálódott Magyarországon. Először Budapesten jelent meg az új, sokkal veszélyesebb, egyenlőre kivédhetetlen alfaja a betegségnek, de érkeztek jelentések az ország további részeiből is a felbukkanása híréről. Egyenlőre a tünetei ugyanazok (láz, hidegrázás, izomfájdalom, fáradtság, fejfájás, stb...), viszont sokkal gyorsabban pusztítja a szervezetet, a fertőzöttek többsége 10 órán belül elhunyt. A hatóságok arra kérik az embereket, hogy MARADJANAK OTTHON, SEMMIKÉPPEN SE MENJENEK KI AZ UTCÁRA ÉS FELTÉTLENÜL JELENTSÉK, HA EGY SZERETTÜKÖN A BETEGSÉG TÜNETEIT VÉLIK FÖLFEDEZNI.

Felpillantok, és a falra ragasztva egy újságkivágást veszek észre:

...Az ENSZ és a NATO közös döntés alapján mától (2010. január 19.) teljes karantént rendelt el Magyarország, Ukrajna, Szlovákia, illetve a környező országok területén. Igyekeznek megfékezni a vírus további terjedését, ezért MINDEN, NEM A++-OS KITÜNTETÉSŰ LAKOST ARRA KÖTELEZNEK, HOGY MARADJANAK OTTHON, ZÁRKÓZZANAK BE ÉS AZONNALI HATÁLLYAL JELENTSÉK A H1N1 VÍRUS FELBUKKANÁSÁT. AMENNYIBEN ELHALASZTJÁK EZT MEGTENNI, BÍRÓSÁG ÁLTAL AZONNALI HALÁLBÜNTETÉSBEN RÉSZESÍTIK HAZAÁRULÁS VÁDJÁVAL. A vírus további tünetei, a már meglévőkön kívül: Felfokozott éhség, hirtelen memória - illetve olvasási képessék elvesztése és pupillák kitágulása. Továbbá...

Újra a laptopra pillantok, egy másik, 2010. február 23.-ai cikket pillantok meg egy blogon.

A HADSEREG VELÜNK, VAGY ELLENÜNK VAN?

Megbízható forrásokból értesültem arról a sajnálatos tényről, hogy a H1N1 vírus által megfertőzött egyéneket, illetve családokat azonnali hatállyal likvidálják (köznyelven agyonlövik, majd elégetik őket) A NATO és az ENSZ által kiküldött katonák könyörület nélkül végeznek fiatallal és időssel is. Ezért figyelmeztetek mindenkit, hogy ha elkapja a betegséget, inkább ne szóljon senkinek sem és maradjon csöndben, mert sokkal rosszabbul jár, ha megbízik a hatóságokban. Továbbá megjelent egy újabb lehetséges tünet is, ami az elviselhetetlen éhség. A megfertőzöttek bármit felfalnak, akár embert is, így jobb ha vigyázunk még a szeretteinkkel is. Megjegyezném, hogy elterjedt egyfajta pletyka is, hogy a halottak föltámadnak és rátámadnak az élőlényekre is. Egyenlőre ezt senki sem erősítette meg, de a további fejleményekről olvashatsz majd a blogomon.

Ekkor hátrébb gurulok a székemmel, lábam alatt egy szakadt újságcikk van:

Felállok a székről, odasétálok az ablakhoz. Kint kihalt minden, csak a távolban egy lángoló épületet látok. Az út közepén három magányos alak kutatja az utcán maradt autókat, másik 4 pedig egy emberből falatozik. Kidőlt fák, fölborult járművek, hullák maradványai, illetve lerombolt házak borítják a tájat. Az égen egy katonai helikopter repül, s a távolban egy tetőn egy ember integet neki. A szerencsétlent lelövik, majd továbbrepülnek. Megfordulok, a laptopom akksija lemerül, már semmi kapcsolatom sincs a külvilággal.


Lehet rajta érzékelni, hogy mostanában zombi filmeket nézegetek :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ajovoemlekei.blog.hu/api/trackback/id/tr41532095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása