HTML

Friss topikok

  • Vioricagirl: Megérkezett a nyeremény hozzám is, ismételten köszönöm! Most is azon hallgatom a zenéket! :) (2009.12.10. 22:07) Eredményeket mondunk!
  • TENGERPICI: A jövő latolgatása sokak számára csak lehetőség,blöff,vagy csak egyértelmű haszonszerzés. Pedig cs... (2009.12.02. 21:06) A jövő emlékei
  • laciknes: ja, laciknes.blog.hu Üdv Laciknes (2009.11.24. 19:50) Vége
  • drina78: Kedves őzikelány, a sors engem is megvert ezzel a betegséggel, de harcolok ellene, nem érdekel, h... (2009.11.23. 16:12) A jövő emlékei
  • Frucsasz: Faszikám, neked fogalmad sincs, mi az a rákenroll...Elárulom, a Slayer nem az. De ügyes vagy, az o... (2009.11.23. 08:05) Rákenroll a jövőből, faszikáim

Részvételi feltételek

2009.11.03. 12:21 admin.flashforward

2009. november 2-án az AXN Magyarország Kft. az Index.hu Zrt.-vel együttműködve elindítja online blog-játékát („Játék”), mely során a bloggerek, a jövővel kapcsolatos blog-bejegyzések és azok külön tag-gel való ellátása után (részletek alább) Sony termékeket nyerhetnek.

A Játék tudnivalói:

A Játék 2009. november 2-től 2009. november 20. éjfélig tart.

A Játék szervezője az AXN Magyarország Kft. („Szervező”)

Nyeremények: 1 db SONY Blu-ray lejátszó és 10 db Sony MWD-B mp3 lejátszó.

Sorsolás: 2009. november 23. A sorsolás lebonyolítója a Szervező.

Hozzájárulás a Játék jelen Használati feltételeihez („Használati feltételek”) a neved és email-címed rendelkezésünkre bocsátására a blog.hu-n keresztül.

Részvételi feltétel:

1. A Játékban minden olyan, a saját blog.hu-s blogodon megjelenő blog-bejegyzéssel részt vehetsz, amelynek a tag-jei (címkéi) között szerepel a "ajovoemlekei" tag, illetve a bejegyzés szövegében szerepel a "további történeteket olvashatsz a jövőből a A Jövő Emlékei blogon" szöveg, amin módosíthatsz annak érdekében, hogy illeszkedjen a szövegkörnyezetbe.

2. A Játék során teljesen szabad kezet kapsz, engedd el a fantáziád, légy egyedi, meglepő, egyedül arra kérünk, légy politikailag korrekt, kerüld a diszkriminatív, antiszemita bejegyzéseket. Ezt sem muszáj betartanod, végül is véleményszabadság van, viszont ez esetben a bejegyzésed törölhető a ajovoemlekei.blog.hu-ról , illetve nem vehetsz részt a sorsoláson.

1. Díjak és nyertesek

Fődíj:
1 db SONY Blu-Ray lejátszó

 

 

 

További díjak:
10 db Sony MWD-B mp3 lejátszó

 

 

 

A fődíj nyertesét a Játék lezárulása után sorsoljuk ki.
Egy darab díjat egy játékos nyerhet meg.
A nyeremény nem átruházható, és nem váltható készpénzre.
A nyerteseket e-mailben értesíti a Szervező a ajovoemlekei.blog.hu oldalon.
A nyereményeket a Játék végeztével, a sorolást követően, november 23. után szállítja a Szervező a nyerteseknek.
A nyerteseket véletlenszerű sorsolással választja ki a Szervező.

2. További feltételek

A Szervező Játékában való részvétellel Ön kijelenti és vállalja, hogy megértette és egyetért a Használati feltételekben foglaltakkal.

A Játékban részt vehet minden, 18. életévét betöltött, Magyarországon élő személy.

A Játékban mindenki csak egy alkalommal vehet részt.

A Játékban nem vehetnek részt az AXN Magyarország Kft., a Factory Creative Studio, a Sony Hungária Kft., Sony Slovakia spol. s r.o,  Sony Czech spol. s r.o. valamint a Sony Overseas SA, a Lounge Design Stúdió, az Index.hu Zrt. munkatársai, azok közvetlen családtagjai, vagy bárki, aki közvetlen munkakapcsolatban áll a játékkal.

A Szervező fenntartja a Játék meghosszabbításának, elhalasztásának, vagy törlésének jogait, valamint jogában áll a Használati feltételek bejelentés nélküli módosítása.

A Játékba történő minden nevezés a Szervező tulajdonát képezi, továbbá a Játékban résztvevő személy hozzájárul, hogy a nyertesek neveit és e-mail címeit a Szervező promóciós célokra felhasználja.

A játékosok automatikusan hozzájárulnak ahhoz, hogy adataikat a Játékhoz kapcsolódó anyagokon a Szervező nyilvánosságra hozza.

A Játékban való részvétellel a játékosok beleegyeznek abba, hogy a Szervező hírleveleket küldjön e-mail címükre.

A Használati feltételek kiegészítéséről vagy módosításáról, a díjazásban vagy a dátumokban történő változásokról a játékosokat a Játék Oldalán (ajovoemlekei.blog.hu) keresztül értesíti a Szervező.

A játékosok szavatolják, hogy az általuk történő bármely bejegyzés jogi háttere tisztázott, azaz többek közt jogszabályba nem ütközik, bűncselekményre való felhívást nem tartalmaz, személyiségi jogot vagy közerkölcsöt nem sért, állami vagy szolgálati titkot nem tartalmaz, és annak alapján harmadik fél sem a játékossal, sem a Szervezővel szemben semmilyen jogszerű igénnyel nem léphet fel. A Szervező az ezekkel kapcsolatban felmerülő bármely kötelezettségek tekintetében a felelősségét teljes egészében kizárja. A játékosok vállaljak, hogy a jelen bekezdésben meghatározottak megsértése kapcsán felmerülő bármely követelést, igényt közvetlenül megtérítenek a követeléssel, igénnyel fellépő részére.

A Szervező fenntartja a jogot, hogy diszkvalifikálja és/vagy kizárja a Játékból azokat a játékosokat, akik a Használati feltételekben foglaltakat közvetlenül vagy közvetetten megváltoztatták, áthágták, nem feleltek meg szabályainak, és/vagy azokat is, akik tetteikkel vagy tétlenségükkel a Szervező véleménye szerint ártanak, kárt okoznak a Szervezők és/vagy a Játék nevének, arculatának és hírnevének, vagy rossz színben tűntetik fel azokat.


A szervezővel hasonló televíziós tevékenységet folytató gazdasági társaságra utaló bejegyzést nem tartalmazhat a feltöltött cikk.
A szervező saját belátása szerint dönt az oldalra – ajovoemlekei.blog.hu – feltöltött bejegyzések moderálásáról illetve azok esetleges törléséről.


A JÁTÉKOSOK EZÚTON LEMONDANAK MINDEN OLYAN JOGUKRÓL, HOGY BÁRMELY (BÍRÓSÁGI) ÚTON ÉRVÉNYESÍTSÉK VAGY TÁMADJÁK MEG A JÁTÉKKAL VAGY A HASZNÁLATI FELTÉTELEKKEL KAPCSOLATOS VAGY AZOKBÓL EREDŐ, ILLETVE AZOK KÖVETKEZTÉBEN FELMERÜLŐ BÁRMELY KÖVETELÉST VAGY KÉRDÉST, AKÁR SZERZŐDÉSES RENDELKEZÉSEN, AKÁR SZERZŐDÉSEN KÍVÜLI KÁROKOZÁSON ALAPUL.
 

17 komment

Címkék: nyereményjáték részvételi feltételek flash forward a jövő emlékei

A bejegyzés trackback címe:

https://ajovoemlekei.blog.hu/api/trackback/id/tr661495225

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fari 2009.11.03. 17:48:18

ez tök szemétség hogy csak 18 év felett lehet ilyet csinálni ennek semmi értelmét nem látom, nem hinném hogy nem pénznyeremény esetén fontos lenne ilyen kikötés na mind1.

ubk 2009.11.03. 19:45:18

@Fari: Szerintem nem a szervezők találták ezt ki, hanem van erre vmi törvényi szabályozás, aminek meg kell felelniük. Szerintem.

nuphar · http://macoldasok.blog.hu 2009.11.03. 21:52:14

sztem ilyen törvény nincs :o) ne viceljünk már

de a szólásszabadságot jól derékbatöri ez a rengeteg korlátozás, szabályozás (már ha részt akarsz venni a játékban)
röhej, már bocs

de én csak emiatt nem írok:
"A Játékba történő minden nevezés a Szervező tulajdonát képezi, továbbá a Játékban résztvevő személy hozzájárul, hogy a nyertesek neveit és e-mail címeit a Szervező promóciós célokra felhasználja.

A játékosok automatikusan hozzájárulnak ahhoz, hogy adataikat a Játékhoz kapcsolódó anyagokon a Szervező nyilvánosságra hozza."

ha az AXN-nek kell egy jó sztori írjon magának, vagy vegye meg, pfff

spyke 2009.11.05. 01:38:13

az is szemetseg, hogy csak mgyrorszagon elo szemelyek vehetnek reszt benne. A kulfoldon elo nem csinalhat semmit 2010 aprilis 29-en?!

Samesz 2009.11.05. 03:21:00

es ha ott elek, csak epp osztondijon vagyok kulfoldon?...

Cirmi&Malac · http://cirmiesmalac.blog.hu/ 2009.11.05. 18:24:18

Na jó mégsem érdekel, mert:

"A Játékba történő minden nevezés a Szervező tulajdonát képezi, továbbá a Játékban résztvevő személy hozzájárul, hogy a nyertesek neveit és e-mail címeit a Szervező promóciós célokra felhasználja.

A játékosok automatikusan hozzájárulnak ahhoz, hogy adataikat a Játékhoz kapcsolódó anyagokon a Szervező nyilvánosságra hozza.

A Játékban való részvétellel a játékosok beleegyeznek abba, hogy a Szervező hírleveleket küldjön e-mail címükre."

Most mindjárt elmondanám a véleményemet, de van benne ku-val meg an-val kezdődő szó benne, úgyhogy inkább nem mert kitittanának innen.

Főleg az eleje húzott fel:

A Szervező fenntartja a Játék meghosszabbításának, !!elhalasztásának, vagy törlésének jogait,!! valamint jogában áll a Használati feltételek bejelentés nélküli módosítása. <-
Figyeled?
A széfem címe és kódja nem kéne? Lemondjak a javatokra a tulajdonaimról?

Koax K. Ábel 2009.11.06. 22:07:35

" A JÁTÉKOSOK EZÚTON LEMONDANAK MINDEN OLYAN JOGUKRÓL, HOGY BÁRMELY (BÍRÓSÁGI) ÚTON ÉRVÉNYESÍTSÉK VAGY TÁMADJÁK MEG A JÁTÉKKAL VAGY A HASZNÁLATI FELTÉTELEKKEL KAPCSOLATOS VAGY AZOKBÓL EREDŐ, ILLETVE AZOK KÖVETKEZTÉBEN FELMERÜLŐ BÁRMELY KÖVETELÉST VAGY KÉRDÉST, AKÁR SZERZŐDÉSES RENDELKEZÉSEN, AKÁR SZERZŐDÉSEN KÍVÜLI KÁROKOZÁSON ALAPUL. "
Meg sem szólalhattok :)

2009.11.07. 12:21:32

engem a sorozat érdekel majd. de ez egy fos.

numlockholmes 2009.11.14. 21:29:13

Én inkább nevezek (numlockholmes.blog.hu/2009/11/14/a_jovo_emlekei_13) mivel jó spamszűrővel vagyok felszerelkezve. Amúgy egy techblogom van, és érdekelne, hogy hogyan találnak rá az "ajovoemlekei" taggal rendelkező postokra? Netántalán valami blog.hu admin szervezgeti ezt?

k.kabai l. · http://kkloor.blog.hu/ 2009.11.15. 11:20:24

De vajh' miért csak az egyik jelent meg, azaz a másik (kkloor.blog.hu/2009/11/14/egy_dedikacio) miért nem?

Frucsasz 2009.11.16. 15:05:25

@k.kabai l.: szerintem azért csak az egyik jelent meg, mert a játékszabály szerint mnidenki csak egyetlen egy poszttal pályázhat.

k.kabai l. · http://kkloor.blog.hu/ 2009.11.16. 18:37:48

Nope,
sehol nincs az kiírva, hogy csak eggyel lehet, sőt, idekopizom:
Részvételi feltétel:
1. A Játékban minden olyan, a saját blog.hu-s blogodon megjelenő blog-bejegyzéssel részt vehetsz, [...]

"Minden olyan" --- ez nem azt jelenti, hogy "azzal a", szóval a kérdés még mindig megválaszolatlan, asszem. (Ráadásul a kettő, még ha csak nagyon áttételesen is, de kapcsolódik egymáshoz.

walteristvan 2009.11.17. 10:41:59

"A játékban mindenki csak egy alkalommal vehet részt" - ez is le van írva !

-Egy alkalommal akár 5 bloggal ?

k.kabai l. · http://kkloor.blog.hu/ 2009.11.17. 15:29:44

Wáhúúú,
önmagának ellentmondó pályázati kiírás!!!
(És akkor elegánsan menjünk el ama tény mellett, hogy logikusan a "Részvételi feltétel" [amelyben a "minden olyan szerepel"] nyilván előbbrevaló a "További feltételek"-nél ["csak egy alkalommal"].)
Imádnivaló.
süti beállítások módosítása